Al meer dan 30 jaar actief op het gebied van groenvoorziening

Sinds 1975 zijn wij actief op het gebied van groenvoorzieningen op basis van hydrocultuur bij bedrijven en instellingen. In meer dan 30 jaar is gebleken, dat hydrocultuurbeplantingen dé oplossing zijn voor een duurzame groenvoorziening in kantoor en openbare ruimten. Gezien onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren wat betreft soort beplanting m.b.t. de beschikbare hoeveelheid licht, maar ook qua stijl en passend bij uw persoonlijkheid.

Ook voor het complete onderhoud kunnen wij zorgdragen. Wij bieden u vrijblijvend een scherp onderhoudscontract op jaarbasis aan.

Breed assortiment
Wij kunnen u een breed assortiment bieden van de hoogste kwaliteit. Bovendien beschikken wij over een grote variatie aan plantenbakken, van kunststof tot roestvrij staal, hout en aardewerk.

Naast advies en levering verzorgen wij het complete onderhoud op basis van een contract. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw plantenbakken er altijd perfect bij staan! Dit alles kunnen wij bieden voor zéér scherpe prijzen.

Wij willen graag geheel vrijblijvend een prijsopgave maken voor levering en / of onderhoud. Onze verwachting is, dat de prijs u alleszins mee zal vallen.

Een goed uitgebalanceerde beplanting maakt uw bedrijf representatief en creëert een prettige werksfeer!

Twee vliegen in één klap dus!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
Over ons

“Onze klanten worden direct bij binnenkomst verrast door de mooie interieurbeplanting van Bas Vugts”

- de heer P. Pietersen -